A párizsi Moulin Rouge-ban játszódik a Budapesti Operettszínház új produkciója, amely a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet. A nyolcvanas évek rendszerváltás előtti, szürke valóságából a nézőket a fény városába repítő régi szerelem története keveredik majd a mulatók csillogó, szabad világával. Előadásunk a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás találkozása az igazi francia életérzés jegyében, ahol a nézők mesterszakácsok négyfogásos, pazar vacsoráját élvezhetik, miközben a párizsi Moulin Rouge világhírű cirkuszművészei teszik felejthetetlenné az estét.
A jegy ára kategóriánként eltérő vacsoraszolgáltatást tartalmaz az alábbiak szerint:
Szerda, Vasárnap
- VIP*: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.
- Kiemelt normál és normál: sós-édes aprósütemények; Welcome drink; korlátlan ásványvíz és kávé fogyasztása.
Szombat
- VIP*: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.
- Kiemelt normál és normál*: „All you can eat” állófogadás hideg és meleg ételekkel; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.
*A vacsora 19 órakor kezdődik.
A kulináris élményt HARMATH CSABA gasztronómiai és borszakértő ajánlásával kínáljuk.
Harmath Csaba gasztronómus, több étterem, rendezvény, esemény szakértője. A vendéglátás szeretetét Lyonban, Franciaországban alapozta meg, de élt Marokkóban is, és rengeteget utazik mind a mai napig gasztronómiai célból. Az ételek szeretete mellett, hamar ráébredt arra, hogy a jó étel párja a jó bor, ezért beiratkozott a londoni székhelyű Wine & Spirit Education Trust (WSET) diplomakurzusára. A Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Bocuse d’Or Hungary alapító tagja, a Borkollégium oktatója, a Budapest Aréna első 8 évében a létesítmény F&B szolgáltatója, gasztronómia tanácsadó és borszakértő. Ugyanakkor műfordító és szaklektorként, s néha a képernyőn is dolgozik a TvPaprika csatornának, étteremkritikái, írásai sok hazai magazinban jelennek meg.
Számos étterem, rendezvény, esemény kialakításának, megálmodásának és működtetésének részese gasztroszakmai tanácsadóként:
- Costes
- Baldaszti’s éttermek
- Gusteau Kulináris Élményműhely, Mád
- Bonne Chance, Bázarekettye
- Terminal
- St. Andrea
- Halászbástya
- House of Hungary, Rio de Janeiro, 2016 Olimpiai Játékok - F&B igazgató
- HunGastry vendégséf, Brüsszel
- World Gourmet Summit vendégséf, Szingapúr
- Yext Cooking Roadshow Worldwide, projektvezető