Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge


Budapesti Operettszínház

2019. november 21. 20:30

Terített asztalok, látványos, színpadi show artistaprodukciókkal, vérpezsdítő táncokkal, világslágerekkel!

A párizsi Moulin Rouge-ban játszódik a Budapesti Operettszínház új produkciója, amely a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet. A nyolcvanas évek rendszerváltás előtti, szürke valóságából a nézőket a fény városába repítő régi szerelem története keveredik majd a mulatók csillogó, szabad világával. Előadásunk a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás találkozása az igazi francia életérzés jegyében, ahol a nézők mesterszakácsok négyfogásos, pazar vacsoráját élvezhetik, miközben a párizsi Moulin Rouge világhírű cirkuszművészei teszik felejthetetlenné az estét.

 

A jegy ára kategóriánként eltérő vacsoraszolgáltatást tartalmaz az alábbiak szerint:

 

Szerda, Vasárnap

  • VIP*: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.

 

  • Kiemelt normál és normál: sós-édes aprósütemények; Welcome drink; korlátlan ásványvíz és kávé fogyasztása.

 

Szombat

 

  • VIP*: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.

 

  • Kiemelt normál és normál*: „All you can eat” állófogadás hideg és meleg ételekkel; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.

 

*A vacsora 19 órakor kezdődik.

 

 

A kulináris élményt HARMATH CSABA gasztronómiai és borszakértő ajánlásával kínáljuk.

Harmath Csaba gasztronómus, több  étterem, rendezvény, esemény szakértője. A vendéglátás szeretetét Lyonban, Franciaországban alapozta meg, de élt Marokkóban is, és rengeteget utazik mind a mai napig gasztronómiai célból. Az ételek szeretete mellett, hamar ráébredt arra, hogy a jó étel párja a jó bor, ezért beiratkozott a londoni székhelyű Wine & Spirit Education Trust (WSET) diplomakurzusára. A Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Bocuse d’Or Hungary alapító tagja, a Borkollégium oktatója, a Budapest Aréna első 8 évében a létesítmény F&B szolgáltatója, gasztronómia tanácsadó és borszakértő. Ugyanakkor műfordító és szaklektorként, s néha a képernyőn is dolgozik a TvPaprika csatornának, étteremkritikái, írásai sok hazai magazinban jelennek meg.

 

Számos étterem, rendezvény, esemény kialakításának, megálmodásának és működtetésének részese gasztroszakmai tanácsadóként:

  • Costes
  • Baldaszti’s éttermek
  • Gusteau Kulináris Élményműhely, Mád
  • Bonne Chance, Bázarekettye
  • Terminal
  • St. Andrea
  • Halászbástya
  • House of Hungary, Rio de Janeiro, 2016 Olimpiai Játékok - F&B igazgató
  • HunGastry vendégséf, Brüsszel
  • World Gourmet Summit vendégséf, Szingapúr
  • Yext Cooking Roadshow Worldwide, projektvezető